Noutati

MCA isi sustine distribuitorii punandu-le la dispozitie o platforma on-line

MCA, cel mai mare producător național de uși secționale și rulouri pentru ferestre, a lansat o platform online dedicată distribuitorilor.Prin intermediul acestei platforme online MCA intentionează să crească gradul de satisfacție atât a utilizatorilor finali ale produselor fabricate sub marca MCA, cât și creșeterea satisfacției distibuitorilor MCA cu privire la serviciile și produsele pe care le primesc.

Platforma online MCA ușurarează comunicarea cu distribuitorii, scăzând la minim timpul de răspuns la solicitările acestora. În plus, platforma permite realizarea de oferte complexe, atât pentru TermoStoruri, cât și pentru ușile de secționale industriale sau pentru ușile de garaj.

Platforma online MCA include și un șablon de site web pus la dispoziția distribuitorilor. Șablonul este www.rulouri.biz care poate fi personalizat oricărui distribuitor MCA. Pentru a putea beneficia gratuit de accesul la această platformă distribuitorii trebuie să respecte anumite condiții, iar personalul distribuitorilor MCA trebuie să urmeze cursuri de pregătire în vânzarea și instalarea produselor MCA.

.
©2024 MILCA SRL.